top of page

Informații legate de cumpărături

Prețuri

Evoluția prețurilor în cazul cantităților mari.

Logoul Clubului

Cheltuieli de licență și de grafică

Costuri de livrare

Livrare în și în afara Ungariei.

Produse

Produse unicate

Árak

Prețuri!

 Prețurile afișate sunt pentru cantități mici. În cazul comenzilor cu un număr mai mare de articole, costurile de producție sau de achiziție sunt mai favorabile, ale căror beneficii le transmitem clienților noștri. Pentru a beneficia de informații suplimentare solicitați o ofertă!

Este licența obligatorie pentru logo-ul clubului?

  Conform rezoluției oficiale Rotary da, deoarece conține sigla Rotary International. Acest lucru înseamnă că și suvenirurile de club cu propriul logo ar trebui să fie produse de cei care dețin licență deoarece ei plătesc o taxă de licență pentru aceste produse. 10% din toate vânzările este virat la Rotary International.

Transport

  Avem o relație excelentă cu mai multe firme de expediție care activează pe teritoriul Uniunii Europene, astfel putem deservi comenziile într-o manieră avantajoasă în ceea ce privește costurile și termenul de livrare. Pentru tarifele în afara Uniunii Europene vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin email.

În cazul în care nu avem un produs de care Clubul are nevoie!

  Ne extindem constant oferta, pentru a putea satisface dorințele rotarienilor și nu numai. Încercăm să proiectăm și să fabricăm obiecte și piese vestimentare calitative.

 

 

Vom trimite fiecărui club un tricou cadou brodat sau imprimat cu logo-ul lor pentru inspecție finală!

bottom of page