top of page
!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.

Politica de retur

 • Dreptul dvs legal de a renunța la o comandă plasată prin efectuarea unui retur de marfă este reglementat prin legislația în vigoare, respectiv Ordonanța de Urgentă nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță. Returul se poate face în interval de 14 zile calendaristice de la data la care ați intrat în posesia comenzii și este necesar să țineți cont de indicațiile de mai jos.

  Toate produsele noastre beneficiază de o garanție de conformitate conform prevederilor legale și se supun inclusiv condițiilor noastre comerciale.

  Puteti beneficia de acest drept legal daca sunt îndeplinite condițiile stipulate mai jos.

 • NU ACCEPTĂM returul fără, ambalaj original și fără copie factură. Nu vom credita produsele deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Vă rugăm să folosiţi o cutie de protecție pentru a preveni deteriorarea în timpul tranportului.

 • Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate de câtre cumpărător, excepție fac cazurile în care  produsul livrat este defect sau incomplet, sau produsul nu este cel pe care a fost plasată comanda.

 • Produsele care se returnează trebuie să fie însoțite de etichetă

 • Toate produsele trebuie să fie returnate la nivelul de calitate la care au fost primite, cu toate accesoriile și în ambalajele originale

 • NU ACCEPTĂM returul produselor special personalizate!

 • Pentru stabilirea condiţiilor de returnare a produsului, contactati-ne la adresa de e-mail: szabo.eva@storyshop.ro, vă rugăm să specificați motivul pentru care returnați produsul împreună cu o poză a defectului vizibil (în cazul în care este posibilă fotografierea).

 • Banii se restituie în cont bancar în 14 zile de la data solicitării returului.

 

ADRESA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Produsele comandate pe site-ul www.clubgifts.ro  se returnează la adresa de mai jos:
 

STORY SHOP SRL - Oradea, județul Bihor, str. Matei Corvin, nr.30, cod postal: 410144

TEL: 0770841007

szabo.eva@storyshop.ro


Va multumim!

bottom of page